top

Якісні оригінальні комплектуючі Jaguar

jaguarАвтомобіль Ягуар: стильний дизайн і неперевершена якість

Компанія Ягуар виробляє легкові автомобілі класу "люкс" і запчастини до них. На початку свого шляху - в 1920-х роках - Jaguar виробляв мотоцикли, а 20 років по тому з конвеєра зійшов перший автомобіль Jaguar SSI, після чого почалося виробництво гоночних моделей. З тих пір виробництво стрімко розвивається і поліпшується.

 

Однією з ключових характеристик авто є їх висока швидкість, що забезпечується потужністю двигуна. Ягуар XK120 з потужністю двигуна 162 кінських сили досягає максимальної швидкості 190 км / год. Модель E-Type має потужність 260 кінських сил і здатна розвинути швидкість до 220 км годину. У нинішній час Ягуар належить концерну Форд-Моторс.

 

Багатьох приваблює зовнішній вигляд машини Ягуар - її стильні, красиві форми. Вона є однією з найбільш затребуваних серед люксових авто в світі. Особливістю даної марки є бездоганний англійський дизайн, але це не ключове гідність. Крім відмінного стилю, це ще й високі технічні характеристики, потужна конструкція.

 

Але не варто забувати про те, що навіть автомобіль преміум-класу періодично потребує ремонту і заміни деталей, однак не в кожному спеціалізованому магазині можна знайти необхідні комплектуючі. У нашому каталозі ви підберете всі необхідні оригінальні деталі.

 

Каталог запчастин для Jaguar

Модельний ряд Ягуар представлений компактними (Jaguar X-Type, XF, XE) і представницькими (Jaguar XJ8, XJ, XJ) седанами, спортивними (Jaguar XK, F-Type), гоночними (Jaguar R1, R2, R3) автомобілями, а також кроссоверами (Jaguar E-Pace, i-Pace) і концепт-авто (C-X75, XKR 75, B99).

 

Маючи преміальне транспортний засіб, важливо стежити за його справністю і своєчасно міняти зношені деталі. Адже грамотна і своєчасна заміна запчастин допоможе продовжити безпроблемне використання і поліпшити експлуатаційні характеристики. На нашому сайті ви зможете підібрати запчастини для Jaguar E-Type, F-Type, S-Type, X-Type, XK і інших представників модельного ряду виробника. У нас ви знайдете:

 

гальмівні елементи;

деталі двигуна;

електроніку;

рульове управління;

запалювання;

охолодження;

електрику;

кузовні елементи.

Все це і багато іншого ви можете швидко і зручно купити на нашому сайті. Для комфорту клієнтів розроблена спеціальна система пошуку деталей, де всі наявні позиції розміщені по блокам. Ви можете легко знайти необхідні комплектуючі за назвою і номером, перейшовши в потрібний розділ. Ми пропонуємо оригінальні автозапчастини на Ягуар за найвигіднішою ціною в Україні.

 

Якісні оригінальні комплектуючі

Використовуючи оригінальні комплектуючі, ви забезпечуєте максимальну їх сумісність і ефектність роботи систем автомобіля. Чому варто замовляти деталі і витратні матеріали для Jaguar? Ми пропонуємо широкий вибір оригінальних комплектуючих в наявності з оптимальним поєднанням "ціна-якість".

 

Ви замовляєте, а ми оперативно доставляємо необхідну вам продукцію в Київ, Львів, Одесу, Дніпро та інші населені пункти країни.