top

Як вибрати запасні частини Опель в каталозі RVSGroup

 

opelЯк вибрати запасні частини Опель в каталозі RVSGroup

Автомобілі Opel, можливо, стають об'єктами анекдотів і жартів частіше ніж всі інші німецькі автобренди разом узяті. Але зате їх і купують часто - статистика показує, що популярнішими серед українців тільки Volkswagen. До речі, тут можна провести історичну паралель - до 1972 року Opel був найбільшим німецьким автовиробником, а потім теж поступився пальмою першості Volkswagen.

Хоча тут потрібно враховувати той факт, що в 2017-м бренди Opel і Vauxhall і всі їхні виробничі потужності були куплені французької PSA Group. Так що скоро можемо побачити нові машини з різними шильдиками, але однаковою начинкою, як це вже неодноразово відбувалося з моделями Citroën і Peugeot. Цікаво, тепер і автозапчастини Opel будуть проводитися постачальниками французького концерну?

 

Найбільш затребувані машини Opel в Україні, це:

Astra

Corsa

Vectra

«Астра» - найпопулярніший «опель» в Україні, особливо другого покоління, він же Astra G. Недарма ж цю машину продовжували збирати в Польщі до 2002 року, хоча в Німеччині її зняли з виробництва ще в 1997-му. Тому купити запчастини Опель на цей автомобіль в Україні взагалі не проблема.

 

Corsa - взагалі світовий бестселер, знаходиться на четвертому місці в десятці найбільш продаваних машин в історії. Ви без зусиль знайдете оригінальні запчастини на цю машину. Хоча і аналоги вам запропонує будь-який магазин автозапчастин.

 

«Вектра» у другому поколінні, він же Vectra C був не тільки «улюбленцем Європи», а й України. Особливо рестайлинговая версія, яка отримала оновлені кузовні запчастини. Будь-який магазин Опель в Україні знайде вам їх в оригіналі або підбере аналоги.

 

Взагалі традиційно найбільш затребувані запасні частини Опель - це деталі ходової, які регулярно виходять з ладу на наших дорогах. Ну і витратні матеріали, звичайно - фільтри, масла і рідини, ремені і деталі ГРМ. А в інтернет-магазині RVSGroup ви знайдете дуже широкий асортимент запчастин Опель в Києві. У нас можна купити навіть рідко виходять з ладу деталі моторної групи або оптику на ваш автомобіль. Ми працюємо з провідними імпортерами в Україні, тому ви оперативно отримаєте потрібні вам запчастини.

 

Чим ми відрізняємося від інших і чому вам вигідно купити запчастини на Опель в магазині автозапчастин RVSGroup?

По-перше, ми відправляємо товар перевізниками по всій Україні без передоплати, звичайним післяплатою. Ви взагалі можете заплатити будь-яким зручним для вас способом - готівкою кур'єру нашої доставки (якщо живете в Києві і Київській області), банківським платежем на рахунок юрособи, переведенням в «Приват 24». До речі, при великій сумі замовлення доставка буде безкоштовною. По-друге, продаж запчастини - це тільки фінальна частина нашої роботи з вами. Спочатку ми допоможемо вам коректно підібрати запчастини на ваш автомобіль, щоб ви залишилися задоволені. Найкраще з цим впораються наші фахівці підбору по VIN-коду. У них величезний досвід і накопичені знання того, які запчастини яких брендів краще підходять для вашої моделі автомобіля і прослужать довше.

 

Ну і по-третє, ми продаємо тільки автозапчастини від офіційних імпортерів. Це означає, що ви отримуєте деталі з гарантією від виробника за прийнятною ціною.